• نایب رئیس فراکسیون دانش بنیان مجلس شورای اسلامی:
  • شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از نظر کمی و کیفی با سایر پارک‌ها متفاوت است

  • ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
نایب رئیس فراکسیون دانش بنیان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از نظر کمی و کیفی با سایر پارک‌ها تفاوت دارد گفت: اگر بتوانیم موانع پیش روی این شرکت‌ها را برطرف کنیم، قطعاً راه‌ حل نجات کشور همین شرکت‌ها خواهند بود.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مصطفی طاهری در حاشیه بازدید از این شهرک، با اشاره به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، اظهار کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان اولین پارک علم و فناوری نوین در کشور، از نظر کمی و کیفی با سایر پارک‌ها تفاوت دارد و بخش قابل توجهی از کل شرکت‌های دانش‌بنیان کشور را در خود جای داده است.


وی افزود: این موفقیت نشان ‌دهنده حجم بالای فعالیت‌های این شهرک است که توانسته بستر مناسبی برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فراهم کند. اگر بتوانیم موانع پیش روی این شرکت‌ها را برطرف کنیم، قطعاً راه‌ حل نجات کشور همین شرکت‌ها خواهند بود.


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: در حال حاضر کمتر از 30 درصد از این قانون به مرحله اجرا درآمده است. اگر بتوانیم بر روند اجرای آن نظارت کنیم و دستگاه‌های اجرایی وظایف خود را به خوبی انجام دهند، منابع و اختیارات فوق‌العاده‌ای در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور قرار خواهد گرفت.


طاهری در پایان با تاکید بر اینکه قوانین موجود در کشور برای حمایت از دانش‌بنیان‌ها کافی است و نیازی به قوانین جدید نداریم، خاطرنشان کرد: قانون هوش مصنوعی به زودی در مجلس تصویب خواهد شد که می‌تواند کمک شایانی به شرکت‌های فعال در این حوزه کند. بنابراین قوانین موجود در کشور برای حمایت از دانش‌بنیان‌ها کافی است؛ باید بر روند اجرای این قوانین نظارت کرد.


احسان یزدیان، معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، نیز در حاشیه این بازدید با تاکید بر لزوم توجه به سرمایه‌گذاری و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در راستای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان اظهار کرد: بر این اساس طرح ایجاد مرکز سرمایه‌گذاری، تامین مالی و تجاری سازی نوآوری و فناوری استان اصفهان در شهرک در جلسه قرارگاه اقتصاد دانش‌بنیان (هاب سرمایه‌گذاری استان اصفهان) به تصویب رسیده که یکی از گام‌‌های مهم برای تحقق شعار سال در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان محسوب می‌شود.


معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خاطرنشان کرد: در راستای توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و همچنین رفع نیازهای فناورانه صنایع، همکاری با صنایع بزرگ به عنوان یکی از بازیگران کلیدی اکوسیستم، همواره مورد توجه شهرک بوده است. بر این اساس همکاری چهار لایه در قالب یک توافق نامه و قراردادهای جانبی در حوزه‌های تامین مالی و سرمایه‌گذاری، توسعه بازار فناوری، توسعه فناوری و توسعه نیروی انسانی با کمک صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر از جمله این اقدامات است.


در بخش پایانی این بازدید هم عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از 6 شرکت دانش‌بنیان و فناور نوین لیزر صبا، آتی اندیشان بصیر، سکوی تامین مالی جمعی آی فاند، کلان داده پویان نوین، بسپار شیمی سپیدان و آساپرداز آریسا بازدید کرد و علاوه بر آشنایی با جدیدترین دستاوردهای آنان در حوزه فناوری‌های پیشرفته و تامین مالی، از مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های آنان نیز مطلع شد.


گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیش از 760 شرکت دانش‌بنیان و فناور ضمن ایفای درست نقش حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و تبدیل علم به ثروت، گام‌های مهمی برای رفع نیازهای فناورانه در کشور برداشته است. سطح پیشرفته فناوری در بسیاری از محصولات تولیدی شرکت‌های دانش‌‌بنیان و فناور مستقر در این شهرک باعث شده تا در بازار جهانی مطلوبیت داشته و امکان صادرات این محصولات فراهم شود.

 

تعداد بازدید : ۴۵      تاریخ: 1404/01/24

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت